Du är välkommen att dela artikeln:

 

Annonsera, köp och sälj gratis

 

Annonsera gratis ditt företag

Företag och privatpersoner annonsera gratisfairhandla.se. Spara informationer runt om ditt företag i Fairhandlas Företagsregister eller lägga till produkter i passande Kategori. Som registrerad företag har du den möjlighet att lägga till en follow-länk till företagets webbplats och i varje annons kan du dessutom ange länken till produkten själv.

 

Köp och sälj dina prylar

Som privatperson kan du köpa varor, sälja dina föremål och publicera evenemang (t.ex. loppisar) - absolut gratis såklart. Lika som privatpersoner kan också företagare lägga till varor och företagsinformationer helt kostnadsfritt. Att annonsera, köpa och sälja på Fairhandla kommer alltid att vara gratis.

 

Publicera evenemang

Om du nu vill publicera MässorLoppis eller andra intressanta Evenemang då är du varmt välkommen till att lägga in en annons där du kan ange kategori, tidrymd, öppetider, inträde o.m. 

 

Hitta vad du söker

Med hjälp av kartor (maps) hitta du exakt den plats där annonsens föremål eller evenemang finns och om du söker med hjälp av sökfältet får du passande förslåg som finns på fairhandla.se till ditt sökord. Du har dessutom den möjlighet att ingränsa sökområdet med postnummer, land och län. Är du undervägs med mobilen eller en annan enhet som har GPS (satellit) så kan du exakt se hur långt bort den önskade föremål är eller du kann kolla efter saker som finns  i din närhet.

 

Dela din annons på Facebook & co

Om du är van att sälja dina saker i facebookgrupper eller på andra webbplatser finns det möjlighet att dela varje artikel på otaliga sidor med hjälp av Social Buttons som finns på annonsens sajt.

 

Annonsera, köp och sälj på fairhandla.se

Annonsera, köp och sälj gratis:
fairhandla.se

Gratis Enkelt Lokalt

 

Otaliga möjligheter

Betal inte längre för köp och sälj annonser. Du söker efter intressanta möjligheter att presentera och sälja dina föremål eller tjänster online? Du söker efter en handelsplattform som är fair?

Då har du kommit rätt -  och är varmt välkommen!

 

Läs mer om att annonsera, köpa och sälja: