Sälj din begangnad bil
Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 


Sälj din begagnad bil - men smart!

Har du fortfarande en äldre Volvo i ditt garage som du vill sälja? Din VW Golf Cabrio borde vika för en familjevänlig Skoda Octavia? Eller bytte du bara till cykeln och behöver inte längre din pålitliga Opel Astra? Så kom till Fairhandla gratis-annonser, en bra marknad för privata begagnade bilar! Sälj din bil - men gör det smart.

Riktigt läst! Du kan annonsera din begagnad bil kostnadsfritt! Det finns flera sätt att ange fakta om din bil som underlättar för potentiella kunder att hitta din bil. Ett paradis för alla köpare som letar efter en bra begagnad bil, inklusive din bil.

 

ny annons bil topp

 

gratis enkelt lokalt

Det är vårt motto och det är därför vi har tänkt mycket på hur vi kan förenkla inställningen av annonser och samtidigt tillhandahålla ett brett utbud av verktyg. Det finns några obligatoriska uppgifter, men ytterligare möjlig information så att dina annonser lättare kan hittas av kunder.

 

Med hjälp av sociala knappar i annonsvyn kan du helt enkelt dela dina annonser på alla facebookgrupper och sidor som du tidigare har sålt dina saker på. Med kartan har alla besökare möjlighet att se var bilen ska hämtas.

 

Säkerhet för våra kunder har högst prioritet. Vår chatt, som du kan aktivera i annonsvyn, ger dig möjlighet att skriva till andra som i en messenger utan att behöva utbyta personuppgifter innan det är nödvändigt.

 

ny annons bil annnonsvy 

Till skillnad från andra försäljningformar är användningen av Fairhandla gratis-annonser snabb, okomplicerad och gratis. Chansen är stor att du får mer pengar för din bil här hoss oss om du säljer den privat då du säljer utan kostnadar. Bilhandlare vill vanligtvis tjäna något mer och du kan använda denna skillnad för ditt nya fordon eller din nästa semester.

 

Sälj din begagnad bil här: Fairhandla -  Fordon & båt

 

Förutom din begagnad bil kan du också sälja alla andra motoriserade fordon som husbilar, motorcyklar, mopeder och kommersiella fordon via Fairhandla gratis-annonser.

Läs mer om att annonsera, köpa och sälja: